Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. ACEPTAR | CÓMO CONFIGURAR

Inatica.com. Hosting. Housing. LinuxApostem pel Programari Lliure. Els nostres clients agraeixen la facilitat d'ús d'un software en el seu idioma, una seguretat, fiabilitat i estabilitat òptima i, sobre tot, la llibertat que això permet.

Li oferim unes instal·lacions adients per als servidors de la seva empresa: Housing i Servidors Dedicats GNU/Linux optimitzats per a les seves comunicacions.

Deixi que mitjançant el nostre sistema de Còpies de Seguretat vetllem per les seves dades.

Punt d'Informació. TK-600 OUTDOOR

Els models de la Sèrie TK-600 OutDoor estan dissenyats per a ús en exteriors

Punt d'Informació. TK-600 OUTDOOR La Sèrie consta de dos models, TK-637 i TK-639 que la seva única diferencia aquesta en la grandària del monitor tàctil ELO que incorporen, 17" o 19" respectivament.

Els models de la Sèrie TK-600 OutDoor admeten diferents tipus perifèrics com impressora de tiquets, safata i teclat antivandàlic, càmera web, lector de targetes i panell frontal per a publicitat. Els dos models es poden servir amb un o dos monitors (u en cada costat) instal·lats a la mateixa o diferent altura per a permetre l'ús del Punt a persones dempeus, en cadira de rodes o per nens.

A més com opció, se'ls pot instal·lar un sistema per a control i regulació de la temperatura interna.

En el model TK-637 s'inclou un monitor tàctil ELO model ET1739L ST de 17" amb resolució SXGA i una lluentor de 300 cd/m² i en el model TK-639 s'inclou un monitor tàctil ELO model *ET1939L ST de 19" amb resolució SXGA i una lluentor de 250 cd/m². Ambdós monitors incorporen les pantalles tàctils ELO SecureTouch antivandàliques de 6 mm de grossor. Com opció, el monitor tàctil del model TK-637 pot incorporar un panell *TFT SolarView transflectiu llegible en condicions de llum ambient.

[+Info] Punt d'Informació. TK-600 OUTDOOR

# El nacionalisme és una malaltia infantil. És el xarampió de l'espècie humana.. Albert Einstein

Un servidor a les instal·lacions de la seva empresa?
Pot ajudar a la seva empresa per molt menys del que es pensa i reutilitzant ordinadors antics: còpies de seguretat locals i remotes, servidor d'arxius i ftp, Intranets, Extranets, ... Un servidor a les instal·lacions de la seva empresa?

Les infinites possibilitats del programari lliure
Videovigilància remota i local amb enregistrament, còpies de seguretat locals i remotes, ERP, CRM, software per a Punts d'Informació, Facturació,... Expliqui'ns el seu projecte!!! Les infinites possibilitats del programari lliure

Projectes basats en web
Els projectes basats en web facilita la programació per qualsevol professional del sector i les aplicacions es poden instal.lar en servidors públics o privats. Resultats immediats a preus competitius Projectes basats en web