Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. ACEPTAR | CÓMO CONFIGURAR

2006. Premi a l'Excel·lència en el tractament lingüístic

El web Vimmocat.com ha guanyat el Premi a l’excel·lència en el tractament lingüístic destinat a programes informàtics i webs

2006. Premi a l'Excel·lència en el tractament lingüístic 16 - Novembre 2006. S’ha atorgat en el marc del Fòrum de Noves Tecnologies de les Comarques de Girona, edició 2006.
Va recollir al fòrum e-tech el premi que li va ser atorgat en la categoria de l'excel.lència en el tractament lingüístic destinat a programes informàtics i webs, patrocinat per la secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya .


La web guanyadora va ser vimmocat, el nostre catàleg immobiliari virtual. És un portal dedicat al món immobiliari on immobiliàries poden incorporar els seus immobles i contactar directament amb el comprador/venedor/llogater. Tot el portal està desenvolupat en català i el seu àmbit és el provincial, tractant immobiliàries de la província de Girona.

2007. Premi a la Millor Iniciativa en l'Administració local

Ajuntament de Torroella de Montgrí - l'Estartit

2007. Premi a la Millor Iniciativa en l'Administració local 15 - Novembre 2007. Inatica.com torna a rebre un premi dintre del sector de l'administració Local.

Comunicàtica és l'eina que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - l'Estartit, utilitza per organitzar les feines de cada una de les àrees. Tota la feina que es recull, serveix per crear l'agenda cultural mensual realitzada per d+font.cat.

L'eina exporta les dades a l'estudi del departament de disseny, optimitzant la feina de cada àrea i del personal, que innecessàriament necessita contactar amb el dissenyador per crear l'agenda mensual.

D'aquesta manera s'ha organitzat la feina interna de l'àrea cultural de l'ajuntament de Torroella de Montgrí - l'Estartit i, a més, s'ha optimitzat la feina de la creació de l'agenda mensual del municipi.

2008. Premi a la millor iniciativa en l'administració local

Recuperació de gossos i gats. Ajuntament de Torroella de Montgrí - l'Estartit

2008. Premi a la millor iniciativa en l'administració local 12 de novembre de 2008. Aquest projecte és especial, ja que dóna un cop de mà als animals abandonats. Aconsegueix trobar persones que vulguin adoptar-los.

Tothom pot, mitjançant aquesta eina, adoptar un gos o gat, o fins i tot, donar avís d'un possible animal perdut o abandonat en qualsevol zona del Municipi. Fins i tot, adjuntant imatges fotogràfiques.

L'eina disposa d'un mapa de situació on s'indica en quin lloc es va trobar l'animal. Això ajuda a la persona que el va perdre saber si es pot tractar o no del seu gos o gat.

Inatica.com. està orgullosa de rebre aquest premi dintre d'aquest sector tant necessitat per part dels animals.

Servei d'adopció i recuperació d'animals

2009. 2 premis a la recerca i a la innovació en TIC

Els premis van ser entregats en el marc del forum etech 2009

2009. 2 premis a la recerca i a la innovació en TIC ENREGISTRADOR DE RÀDIO:

Aquest projecte es va crear aquí al poble, realitzant la donació d'un ordinador amb un software lliure a l'Associació d'amics de Ràdio Montgrí, per poder enregistrar durant les 24h les emissions de la ràdio del nostre poble.

OCITIQUET:

És un projecte que s'està desenvolupant i barreja diferents tecnologies. Es basa en un sistema de venta de tiquets on-line al qual se li han afegit diferents tecnologies, com l'accés mitjançant sistemes biomètics, RFID, codis de barres, etc....

2009. Premi a la difusió de les TIC

El premi va se atorgat dintre del marc del fòrum e-tech 2009

2009. Premi a la difusió de les TIC Bloc de Noves Tecnologies de Rafamartin.info

Es tracta del bloc del gerent de l'empresa inatica.com

El bloc explica històries, novetats, curiositats, relacionades amb les noves tecnologies d'una manera plana i fàcil d'entendre, fins i tot per gent que no sigui del sector.
2010. Premi a l'expansió internacional de l'empresa TIC

2010. Premi a l'expansió internacional de l'empresa TIC

2010. Premi a l'expansió internacional de l'empresa TIC puntdinformacio.net. Aquest portal ha fet que l'empresa tingui representació a Andorra i ja hagi fet un munt de projectes amb empreses d'altres països, com Londres, Xile, Colòmbia, Argentina, Mèxic, França o Suècia, entre d'altres.2010. Premi a la millor iniciativa en l'administració local

2010. Premi a la millor iniciativa en l'administració local

2010. Premi a la millor iniciativa en l'administració local Projecte indigspoint.com. Aquest projecte intenta canviar la publicitat estàtica de les estacions de bus, per exemple, en dinàmiques i a part, poder fer interactuar a les persones del voltant. El sistema pot informar sobre situacions límit, com ara l'atac a les Torres Bessones de Nova York, els atemptats de Madrid, la vaga de control.ladors, etc... El sistema també estaria preparat per abastir d'electricitat als futurs/presents cotxes elèctrics i a més serviria com a recollidor de piles usades, que aquestes servirien per aprofitar l'últim alé d'electricitat per il.luminar certes parts de la parada del bus. El sistema permet saber el que trigaré a arribar a l'altre punta de ciutat o bé informació altres sistemes de transport, com el metro, avió, etc.... També em permet veure informació de la ciutat, restaurants, etc... d'una manera àgil i intuitiva.